Consultancy

Om een ERP project tot een succes te kunnen brengen, zijn de juiste consultants essentieel. Dankzij hun diepgaande kennis van de mogelijkheden binnen systemen en creatieve oplossingen voor vraagstukken, leveren zij absolute meerwaarde. Bovendien, deze senior consultants bevinden zich in jouw organisatie tijdens het hele project, dus moet je er zeker van kunnen zijn dat zij slim en integer omgaan met jouw data. Want dat is de ruggengraat van je organisatie!

Onze consultants zijn onder te verdelen in 2 categorieën: technische consultants en functionele consultants.

Technische consultants

Onze technische consultants zorgen ervoor dat alle systemen functioneren naar behoren. Alle modules zijn te allen tijde toegankelijk en voldoen aan de technische eisen. Ook zorgen zij ervoor dat technische verbeteringen waar nodig doorgevoerd worden en met hun data-centrische manier van werken, zien ze snel waar knelpunten zitten. Uiteraard bezitten ze ook de kennis en mogelijkheden om dit snel en adequaat op te lossen. Grote kans dat het al is verholpen voordat je er last van had!

Functionele consultants

Onze functionele consultants bekijken de systemen vanuit de proceskant. Hoe zijn de processen op dit moment ingericht binnen je organisatie en op welke manier biedt het systeem hier een standaardoplossing voor? Alle processen worden duidelijk in kaart gebracht met stroomdiagrammen, waardoor geen stap overgeslagen kan worden. Met deze blauwdruk wordt de software optimaal ingericht en pluk jij de vruchten van je ERP systeem. En zodra je alle processen uitgeschreven ziet, kunnen hier misschien al verbeteringen in aangebracht worden, zodat je ERP systeem lean & mean kan opereren.

Al onze consultants zijn senior. Dat betekent dat ze minimaal 10 jaar werkervaring hebben zowel als consultant als specialist van ERP systemen. Door uitsluitend senior consultants aan te nemen, garanderen wij dat de zin ‘weet ik niet, kom ik later op terug’ niet uitgesproken zal worden. Ze hebben namelijk alle inhoudelijke kennis van het ERP systeem om elke vraag te kunnen beantwoorden. Bovendien hebben ze een groot zelfstandig probleemoplossend vermogen waardoor geen vraag onbeantwoord blijft.

Consultancy op de KLEERDER manier: duidelijk, transparant en pragmatisch.