Development

Het aanbieden van een dienst hoeft niet meteen te betekenen dat hier een winstoogmerk aan vastzit. Bij KLEERDER is dat het geval met de ontwikkeling van maatwerkoplossingen. Wanneer een benodigde functionaliteit niet mogelijk is in de standaardversie van Microsoft AX, en ook andere partijen hebben hier geen oplossing voor uitgebracht, bieden wij de mogelijkheid aan om deze functionaliteit zelf te bouwen. En de kosten hiervan worden 1:1 doorgefactureerd naar jou. Of wil je het nog transparanter? Dan krijg je de factuur van onze ontwikkelpartner direct uit Malta zelf.

De meest gunstige maatwerkoplossing

De klant staat bij KLEERDER voorop. En we zijn niet de eersten die dit zeggen, maar wij brengen wel bewijs op tafel. Hoe wij omgaan met maatwerk is werkelijk uniek te noemen. Omdat wij het volste vertrouwen hebben in Microsoft AX en hoe de standaardfunctionaliteiten continu worden aangevuld, durven wij het aan om onze gehele dienstverlening hierop aan te passen. Elke paar weken komen er nieuwe updates uit van modules waarin steeds vaker toepassingen worden verwerkt die eerder onder de noemer van maatwerk vielen. De meest gebruikte en handige modules worden voor alle gebruikers wereldwijd uitgerold, waardoor je alsnog kan genieten van alle voordelen die maatwerk te bieden heeft. Misschien ben je niet de eerste, maar je weet wel zeker dat het stabiel is.

Maar het bestaat natuurlijk dat een voor jou essentiële functionaliteit nog niet bestaat en mogelijk niet op korte termijn beschikbaar komt. Dan is maatwerk wel een optie. Eentje die wij graag aanbieden zonder extra kosten. Ons vaste developmentteam in Malta werkt al jaren samen met KLEERDER waardoor de samenwerking vlekkeloos verloopt. En om deze development nog KLEERDER te maken: wij verdienen geen cent op de ontwikkeling van jouw maatwerkproduct. De kosten van het ontwikkelen van het product worden direct gefactureerd, zonder opslag of andere trucs, tegen het geldende uurtarief van Malta, wat veel lager ligt dan in Nederland.

Is er maatwerk nodig? Wij kunnen faciliteren. Maar liever zoeken we KLEERDER oplossingen.