Dynamics 365

ERP
Met de ERP-software Microsoft Dynamics AX heeft u één totaaloplossing voor al uw bedrijfsprocessen: financiën, productie, logistiek, servicemanagement, CRM, HRM, etc. Daarnaast heeft u een oplossing die naadloos samenwerkt met alle andere producten van Microsoft.

Uw mensen bepalen het succes van uw organisatie. Met Microsoft Dynamics AX geeft u ze de ERP-software waarmee zij graag willen werken. Want Microsoft Dynamics AX werkt net zo eenvoudig als Microsoft Office. En de gebruikservaringen is helemaal toegesneden op de rol of functie van de gebruiker.

Als ERP-oplossing voor bedrijven is Microsoft Dynamics AX een speciaal ontwikkeld basisproduct voor vijf branches, gecombineerd met uitgebreide ERP-functionaliteit voor financieel, HR- en operationeel management. Uw werknemers kunnen hiermee anticiperen op en profiteren van veranderingen zodat uw bedrijf kan floreren. Dit alles verpakt in een enkele, universele oplossing waarmee u sneller rendement kunt behalen.

Doordat de speciaal ontwikkelde mogelijkheden van maar liefst vijf branches in één enkele ERP-oplossing zijn samengevoegd, voldoet deze oplossing ook aan uw specifieke bedrijfsvereisten. Beschikbare branches richten zich op Productie, Distributie, Detailhandel, Dienstverlening en Publieke Sector.

Microsoft Dynamics AX combineert een krachtige set basisvoorzieningen met een innovatieve benadering van ERP (Enterprise Resource Planning). Deze combinatie stelt uw mensen in staat om efficiënter te werken en als organisatie sneller in te spelen op nieuwe zakelijke kansen.

Deze unieke benadering zorgt voor daadwerkelijke toegevoegde waarde, zeker voor wereldwijd opererende bedrijven die in meerdere branches actief zijn. Voor een betere indruk van Dynamics AX, bekijk de onderstaande video.

Functionaliteit
Microsoft Dynamics AX bevat krachtige ERP-softwarefuncties ter ondersteuning van bedrijfsefficiëntie in alle belangrijke functiegebieden, zoals:

Financieel beheer
Business Intelligence en rapportage
Verkoop en marketing
Procurement en sourcing
Supply chain-beheer
Projectbeheer en -administratie
HRM (Human ResourceManagement)
Internationale risico’s en conformiteit
Duurzaamheid
Landgebonden voorzieningen

Microsoft Dynamics AX bevat implementatiemogelijkheden waarmee u vandaag en morgen uiterst flexibel kunt zijn.

Microsoft Dynamics AX is uiterst schaalbaar en compatibel met de technologie die u al gebruikt, waardoor u langdurig voordeel hebt van uw investering zonder dat er nog extra kosten bij komen.

Aan de rechterkant vindt u meer informatie over de door ons geleverde oplossingen en diensten op het gebied van Microsoft Dynamics AX. Onderaan vindt u klanten van KLEERDER welke zijn bediend met Microsoft Dynamics AX trajecten.

dyn365

Use it for…

Sales

Customer Service

Operations

Field Service

Project Service Automation

Marketing

Customer Insight